ВсичкиИнтервютаHR ТенденцииКариерно развитие
Медийни

За шеста поредна година Rabota.bg и УНСС ще срещнат бизнеса и образованието с форума „Кариера УНСС“

Автор: Анета Христова  |  Дата на публикуване: 2022-04-20 12:41:00  |  Промяна: 2022-04-20 12:43:30

На 27 април „Кариера УНСС“ ще срещне студентите с най-големите работодатели у нас

С връщането на студентите в присъствена форма на обучение, платформата за обяви за работа Rabota.bg, част от Investor Media Group, ще помогне на стотици студенти да намерят своето професионално призвание. За шеста поредна година студентите ще се срещнат с някои от най-големите работодатели у нас по време на новото издание на кариерния форум „Кариера УНСС“.

 На 27 април топ работодатели в България и организации ще представят своите стажантски програми и свободни позиции в централното фоайе на УНСС. Официалното откриване на форума ще бъде дадено в 10:00 часа, като кариерното събитие ще продължи в рамките на целия ден.

 По време на „Кариера УНСС“ всички студенти, търсещи работа или стаж, ще имат възможността да се срещнат с представители на HR отделите на водещи компании в България. Всеки от участниците ще има възможност да проведе бързи интервюта със специалистите по подбор на персонал. Така студентите могат да получат предложение за стаж или работа, което може да се окаже начало на мечтаната им кариера.

По традиция кариерният форум ще предостави възможност на студентите да се консултират с експерти от различните сфери, които ще им покажат как да изготвят своето CV и как да се подготвят за интервю, с което да впечатлят бъдещия си работодател.

 През 2021 година кариерният форум на Rabota.bg и УНСС срещна онлайн и присъствено над 1000 студенти с представители на близо 40 компании от бизнеса. И тази година организаторите споделят, че по време на събитието ще се проведат различни активности за участниците. Повече за „Кариера УНСС“ 2022 може да откриете на events.rabota.bg.

 Организатори на събитието са Студентският съвет при УНСС и Rabota.bg, с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата. Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Investor.bg и Dnes.bg.  

 


Анкета
Какво искате да се подобри на сайта Rabota.bg
Функциите
Да има по- голям избор от обяви
Да има по- голям избор работодатели
Сайта е сложен за използване и ми е трудно да се оправя
Всичко посочено
RSS Новини