ТЕХНОЛОГ
Детайли
Описание
Фирма работеща в сферата на хлебопроизводството търси да назначи: ТЕХНОЛОГ ПРОИЗВОДСТВО. Работно време на смени 2/2. Работно място гр. Божурище /5 км. от гр. София - наличен софийски градски транспорт/.ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ОТГОВОРНОСТИ:
- Ръководене, координиране, организиране и контролиране дейностите по технологичното и организационно развитие на производството;
- Осигуряване технологичната подготовка на производствената дейност;
- Координиране взаимодействието на работниците по технологичния цикъл на производството;
- Решаване на текущи технологични производствени въпроси;
- Контролиране качеството на входните суровини и готовата продукция;
- Организиране, разпределяне и контролиране работата на работниците в производствената смяна;
- Въвеждане и обучаване на новопостъпили работници;
- Работа по утвърдени процедури и технологични инструкции;
- Участие във взимането на решения относно цялостния технологичен процес в производството.
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:
- Висше образование - със специалност хляб и хлебни изделия;
- Опит на подобна позиция е предимство;
- Компютърна грамотност – MS Office, Internet;
- Готовност за взимане на решения, лоялност, отговорност, умения за работа в екип, комуникативност, стремеж към самоусъвършенстване, желание за обучение и развитие.
В случай, че отговаряте на изискванията и нашето предложение Ви допада, очакваме Вашите документи за
кандидатстване (автобиография и актуална снимка).
Всички документина кандидатите са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност.
Първоначален подбор ще бъде извършен по документи. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
Образование:
Профил:
Ние предлагаме
Вид заетост:
Непълен работен ден
Срок на заетост:
Договор:
Ниво в йерархията:
Категория:
Производство
Държава:
България
Населено място:
Гр. гр.София
Адрес:
София 1000, ул. Карнеги 11а
Дата:
15.04.2014
Организация:
Probook
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Probook може да получите ТУК