Назад

Складов работник

Детайли

Описание

Търсят се хора за РАБОТА В СКЛАД в предприятия като Мountfield, Filson, Аuto Кelly, Мarimex, Penny Markt и ŠKODA в Чехия. Тип на работата в складовите помещения - логистика и сортиране.

Тип работа и заплащане:

Относно типа работа: Разтоварване и сортиране на стока с помощта на специална техника.
Работи се на смени. Има 12-, 15- и 24-часови смени. Събота и неделя работят само тези, които имат желание. Има здравни и социални осигуровки. Заплащането е 85 чешки крони на час с възможност за кариерно развитие и повишение на заплатата.

Подсигурено жилище:

Квартирата е подсигурена, на символична цена и се приспада от заплатата. Предвидено е в стая да са по двама или трима човека.
Транспортните разходи се поемат изцяло от фирмата - служебни автомобили Ви транспортират от квартирата до работното място.
Всяка седмица се получава аванс.

Отпътуване:

Език не е нужен, необходими са единствено лична карта, автобусен билет до Прага (струва около 60 евро) и джобни пари за първата седмица - след това се получава аванса.
На автогарата в Прага Ви посреща българин, който безплатно Ви транспортира до квартирата и Ви съдейства за оформяването на документите, за да може до няколко дни да започнете работа.

Кариерно развитие

Обучението също е на български и е безплатно. Има възможности за кариерно развитие и допълнителна квалификация, които също се поемат от фирмата. Документите във връзка с квалификацията след това могат свободно да се ползват в България (напр. книжка за мотокар и др.)

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Хранителни продукти

Държава:

България

Населено място:

Гр. Praga

Адрес:

Дата:

11.03.2017

Организация:

Pennym Skoda
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Pennym Skoda може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ