Назад

РАБОТНИЦИ

Детайли

Описание

Предлагаме работа за град Пилзен - завод Панасоник и град Тахов - завод Граммер. Панасоник - 95 крони на час чисто , 1500 крони месечен бонус при условие пълен фонд часове за месеца (няма отсъствие от работа ) и се спира от работника по 2500 крони за общежитие или квартири. Транспорт до работата е подсигурен и се поема от агенцията.

Граммер- 100 крони на час чисто , 2500 крони месечен бонус при изпълнен месечен фонд часове , 2000 крони се спира от работника за общежитие или квартира. Транспорт до работа е подсигурен и се поема от агенцията. Имат също и безплатен обяд.
Общежитие или квартира се избира в зависимост какъв пол и или двойки ще пристигне ( дават се за семейства квартири, но може и да бъдат в общежитие не винаги имаме на разположение някоя квартира а общежитията са стая със баня тоалетна и кухненски бокс) стаите са за по 2 или 3 души. Всяка седмица в петък се дават аванс по 1000 крони , при нужда от по-голям брой трябва да се каже по-напред. При отсъствие на своя воля от работа се получава само 500 крони аванс.

В завода Панасоник работата е монтаж на плазмени телевизори. Работата както е за мъже, така и за жени. Работата не е тежка приятно и уютно място за работа.

В завода Граммер се работи монтаж на седалки за автобуси , камиони и за някои спортни модели коли. Работата е подходяща за мъже и жени, тук се търсят и шивачки. Не се вдига тежко, приятно и чисто и топло място за работа.

След като пристигнат работниците в Чехия минават задължителен лекарски преглед преди да започнат на работа и им се прави Рентген. След това минават през наше обучение а на другия ден настъпват на работа. Имаме подсигурен доктор защото не всеки може да си намери сам лекар. Работник ако иска да напуска трябва да ни уведоми минимално 14 дни преди превключване то му в завода иначе завода дава глоби и им пише на листите дисциплинарно уволнени а им плаща на по ниска цена. Пътуване става ако работника няма средства да си плати билета го плащаме ние и се спира на два пъти от втория месец не веднага.

Можете да се свържете с нас на някои от следните телефони: 034 44 56 46, 0888 944 313, 0898 496 880, 0878 787 344.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Основно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:

Производство

Държава:

България

Населено място:

Гр. Пазарджик

Адрес:

Хотел "Елбрус" , ет.1, офис 1, Пазарджик 4400, Пазарджик

Дата:

15.01.2018

Организация:

ЕТ "ЛЪКИ КОРЕКТ - ИЛИЯ БОЖИЛОВ"
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за ЕТ "ЛЪКИ КОРЕКТ - ИЛИЯ БОЖИЛОВ" може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ