Назад

Заварчици Чехия

Детайли

Описание


Фирмата работи в областта на високо квалифицираните заваръчни услуги.
Имаме утвърдени, дългогодишни партньорства със строителни фирми от Европейския съюз, и изключително добри позиции на пазара на работна ръка на територията на Чешка република.
Търси да назначи за работа в чужбина заварчици на аргон, електрод, CO2; шлайфисти и монтажници. Основно заваряване на тръби за високо налягане. Рентгенов контрол!!!
Изисквания към кандидатите: умения за работа, разчитане на технически чертежи, отговорност. Лична банкова сметка в Първа инвестиционна банка за превеждане на заплатата.
Предлагаме: целогодишна заетост, трудов договор от първият работен ден, платен транспорт от България до местоработата, безплатна квартира, съдействие за бързо и безпроблемно издаване на международен сертификат за заварчик. Почасово заплащане: стартово - 4-9 евро на час в зависимост от квалификацията, авансово плащане 2 седмици след започване на работа, заплата на 20 число от месеца за предходния месец.
Документи за кандидатстване: молба, подробна автобиография, препоръки и документи за квалификация (ако има), медицинско свидетелство за работа в чужбина.
Кандидатът заплаща транспортните разходи до местоработата, но средствата му се възстановяват при превеждане на първият аванс. Разходите по издаване на ЛИЧЕН сертификат за заварчик са за негова сметка, като фирмата е готова да го подпомогне във вид на аванс 2 седмици след започване на работа. На хора решили "да пробват" и недоказали се професионалисти за този период средства не се възстановяват и договорът с тях се прекратява.
Представител на фирмата осигурява пълно съдействие по въпроси от професионален и битов характер.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции,

Трудово възнаграждение:

От 2000 до 4000 лева на месец

Категория:

Производство

Държава:

България

Населено място:

Гр. Велико Търново

Адрес:

Дата:

25.02.2018

Организация:

Стикра Монт ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Стикра Монт ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ