Назад

CNC оператор

Детайли

Описание

Търсим спешно CNC оператор за работа в Швеция

Ние в Eustaff вярваме , че правилната работа може да преобрази
живота на човек и правилния човек може да преобрази бизнеса. Ние сме се отдали на това да свържем нашите кандидати с правилната работа за тях.
Вие не сте изключение. Големият опит който, имаме зад гърба си , ни дава ценни прозрения и задълбочени познания за корпоративните култури и по този начин ни позволява да намерим най добрите кандидати за нашите
клиенти. Като успешна международна компания Eustaff се превърна във водеща фирма, за подбор на квалифицирани служители и помощен персонал за Швеция, като отворихме свои клонове в Румъния, Молдова и България.
Какво ни отличава?
Нашите ценности: отговорност, коректност, динамика и резултати
Във връзка с увеличаване обема на работа търсим да назначим на трудов договор CNC oператор.
Кандидата на който се спрем ще има уникалната възможност да разшери познаничта си в областа като бъде изпратен на обучение с средата на месец Февруари в Италия, изцяло за наша сметка. Там не само ще натрупа познания в работа с лазерна машина , но ще се наслади на атмосферата храната в Италия. И най хубавата част е ,че докато трупате нови знания,впечатления и опит , всичко това ще ви бъде заплащано.
Какво ще бъдат Вашите работни задачи след обучението в Италия
Като CNC оператор вие ще отговаряте за тръбния лазер и вашите задължения включват четене на чертежи, програмиране на машината, както и смяна на инструменти и наблюдение. Вие носите отговорност продуктът да бъде нарязан на правилната дължина и да докладвате отклонения.

Местоположение: Smålandsstenar

Работно време: десет часа дневно
Достъп незабавно

Кой си ти?
Харесва ни, че имате опит в металообработването и че преди това сте работили като CNC оператор. Отчитането и регистрацията стават в Монитор и затова е добре да имате и предишен опит с подобни бизнес системи. Изгодно е, ако сте работили с CAM подготовка и имате карта за мотокар и траверс.
Като човек вие сте структурирани и съзнателни за качеството и се гордеете с това, че умеете да свършите работата си навреме. Вие сте задълбочени, имате разбиране за отпадъчния материал и рязането по правилния начин и в правилния материал. Владеете шведски или английски език на комуникативно ниво.
Какво можем да Ви предложим? Ние се грижим нашите служители да се чувстват сигурни и да придобият необходимите умения, за да могат да изпълняват работата си по най-добрия начин. Ето защо, през средата месец Фервруари , както и е обяснено по горе , ние предлагаме обучение в Италия, където можете да научите повече за работата ,машините , храната в Италия, и всичко това за наша сметка , включително настаняването и пътя до Италия. Ако нямате карта за мотокар или карта за траверс, предлагаме и обучение в тези области. Ние сме компания, в която винаги се случва нещо ново и вълнуващо! Ние използваме най-модерните машини на пазара и имаме желание да си помагаме, така че всеки да се почувства съпричастен към едно вълнуващо пътуване!
Какво да очаквате от нас след обучението
Осигуряваме квартира за наша сметка по шведски стандарст с включени платени сметки по нея, предоставяме работно облекло, служебен автомобил.
Конкуретно възнаграждение в рамките на170 SEK(шведски крони ) или 15 Euro бруто на час .
Трудов договор с шведската компания EUSTAFF MANPOWER LTD
Не се колебайте да изпратите своята кандидатура днес!
Свържете се с нас на посочените телефони за повече информация:
0898/71 96 61 или 0888/24 81 88

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език, Шведски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно-специално

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 6600 до 7180 лева на месец

Категория:

Производство
Машиностроене
Енергетика
Металургия и минно дело

Държава:

Друга държава

Населено място:

Адрес:

гр.Стара Загора ул.Радецки 16

Дата:

16.01.2023

Организация:

Eustaff
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Eustaff може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ