Назад

Готвач

Детайли

Описание

Готвач

Основни отговорности:

Приготвя ястия по утвърдени рецепти;
Отговаря за съхранението и качеството на суровини, полуфабрикати и готови кулинарни изделия;
Следи за хигиената на работното място, НАССР системата и нормативната уредба, добрата производствена и хигиенна практика за производство на храни и напитки и носи отговорност за горното.
Спазва нормативните изисквания за охрана на труда и противопожарната безопасност при работа в кухня.
Подготвя проект на меню и го предлага за утвърждаване на управителя на заведението;
Прави заявки за доставка на хранителни продукти и подправки и следи за доставеното количество и качество.
Контролира качеството на готовата продукция.

Изисквания:
- Пазарно-ориентиран подход и умения за работа в екип;
- Инициативност и стремеж за постигане на резултати;
- Способност за работа в динамична среда;
- Добра комуникация с колектива и ръководството на фирмата.

Ние предлагаме:
- Работа при 4-6 часов работен ден;
- Добро и редовно заплащане;
- Атрактивни бонуси обвързани с резултатите.

Изпратете снимка и актуална автобиография.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно-специално

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции, Средно управленско ниво

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

24.07.2014

Организация:

Ребилд ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Ребилд ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ