Назад

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ/ ЗАПЛАТИ ОТ 850 ДО 1300 ЕВРО/ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ / ПОЕТ ТРАНСПОРТ / ВИСОКИ ОСИГУРОВКИ /

Детайли

Описание

Обединение от фирми "Ренато груп" е създадено през 2006 г. и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри, за работа в Република Германия, като Социални асистенти/Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане и има всички необходими права, да ви изпрати на работа законно).

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт, поместен в секцията под обявата" Повече за "Ренато Груп ".


НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:


- Подобаващо възнаграждение! Заплати от 850 до 1300 Евро чисто на месец.

- Без разходи за храна и квартира.

- Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.84 евро на час.

- Бързо заминаване!

- Заминаване Без такси или комисионни!

- Корекност и добро отношение!



ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:


- Владеене на говорим немски език, свързан с процеса на работа.(Кандидатът трябва да е с минимум РАЗГОВОРЕН Немски език - да чете, разбира и образува прости изречения. За минимално ниво се счита А2 към B1).

- Опит в обгрижването на възрастни хора /личен или професионален/.

- Възраст: 35 – 65 год.

- Опит в домакинството: готвене, гладене, почистване


СЪЩНОСТ НА ЗАЕМАНАТА ДЛЪЖНОСТ:


Асистентът присъства в дома на Семейството домакин и го подпомага да води самостоятелен начин на живот в домашната му среда;

Комплекс от подпомагащи дейности, които извършва социалния асистент:

- Помощ при хранене, при необходимост;

- Помощ при поддържане на лична хигиена - подпомагане при всички нужди, които лицето не може да извършва самостоятелно: обличане, смяна на памперс, къпане и др.;

- Подпомагане при ежедневни дейности (създаване на план за деня, помощ при извършване на ежедневни дейности).

- Придружаване извън дома - придружаване до болнично заведение, при разходка, фризьор, посещение на кино, театър, концерти и др.

- Помощ в общуването и поддържането на социални контакти - организиране на развлечения и занимания в дома и извън него, организиране на срещи с приятели; организиране на занимания по интереси (шах, табла, домино, и пр.);

• Стандартни ежедневни домакински дейности:

- Поддържане на хигиената в жилищните помещения; извършване на всички домакински задължения: пране, гладене, чистене, готвене; гледане на растения, домашни любимци;

- Пазаруване - снабдяване с ежедневно необходимите продукти за домакинството;


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?


• Предлагаме напълно безплатна услуга ;

• Поемаме пътните разходи в двете посоки;

• Работата е законна, като се спазват всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители;
• Трудов договор и осигуровки, върху 100 % от вашето възнаграждение! Фирмата ни спазва изискването за осигуряване върху минималната работна заплата за Германия от 8.50 евро на час.
***ВАЖНО*** Високите осигуровки са изключително важни за кандидати след 50-55 г, на които предстои пенсиониране.

• Осигурена безплатна квартира и храна, т.е. асистентите нямат никакви допълнителни разходи.

• Заплати от 1100 до 1500 Евро бруто на месец. Фирмата изплаща на 100% осигуровките Ви и всички останали разходи, свързани с Вашето командироване. Заплащането зависи от езиковите Ви познания (начално, средно, добро ниво), опит (личен или професионален) тежест и специфики на случая, както и от работното време и часовете в които сте заети.;

• Бърза реакция, смяна, в случай на смърт на обгрижваното лице, възникнал проблем (не по вина на асистента) или здравословен проблем на асистента.

Това, което ни прави по-добри е, че не бягаме от отговорност при евентуален проблем, а се стараем в най-кратки срокове да съдействаме за намирането на друга подходяща оферта, с което не се налага Вашето прибиране до България или изчакване без работа за друга оферта. Към момента процента на успеваемост е над 80 %, в случай на подобен проблем.

• Допълнителна застраховка за Трудова Злополука за чужбина, възлизаща на застрахователна сума от 10 000 Евро. Тази застраховка е за времето на вашият престой в страната и е напълно безплатна за Вас !

• В 80% от случаите, нашите клиенти биват посрещани от нашите сътрудници, или директно от семейството на обгиржваното лице. За Ваше удобство и сигурност, ние Ви съдействаме при закупуването на билет.

• При възникнал въпрос или проблем, по време на престоя Ви в Република Германия, винаги може да се свържете с нас , за да Ви съдействаме с необходимата ви информация.



МОЛИМ, КАНДИДАТИТЕ ЖЕЛАЕЩИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС ЧРЕЗ ОБЯВЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ СКАЙП АДРЕСИ, ЗА ВЪВЕЖДАЩ РАЗГОВОР И РАЗЯСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА ИЛИ ДА ДОЙДАТ НА МЯСТО В ОФИСА НИ В ГР. КАЗАНЛЪК.

НЕ СЕ КАНДИДАТСТВА ЧРЕЗ Е-МЕЙЛ.

За да разберете повече информация за дейността на фирмата , моля посетете и нашият сайт: www.rabotagermania.com.

За повече информация ни потърсете на:

Тел.: 0878 12 28 21; 0885 17 83 97;

Или на следнитя скайп адреси:

bozukov7 – skype 1
zlatina.georgieva90 - skype 2

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Работа в чужбина

Държава:

Друга държава

Населено място:

Адрес:

Адрес: Казанлък ; ул. Рила-6; ет.4 (последен); офис-7 Офисът се намира в централната част на града, точно до Централна Корпоративна банка.

Дата:

22.02.2017

Организация:

Ренато Груп ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Ренато Груп ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ