Назад

Продавач-консултант

Детайли

Описание

Ние, „Валентино“, водещ месарски магазин в Люлин 3, разширяваме своя екип и търсим позитивни и енергични жени/млади пенсионерки за позиции „Продавач-консултант“ на щандове „Месни продукти“ и „Топла точка“. Предлагаме гъвкаво работно време 2 на 2, от 08:00 до 19:30 часа, със стабилен трудов договор и пълни социални придобивки. Освен това предлагаме безплатна храна по време на вашите смени.

Като продавач-консултант вие ще отговаряте за предоставянето на отлично обслужване на клиентите, насърчаването на продажбите на нашите висококачествени месни продукти и ястия от нашата топла точка. Търсим кандидат, който да притежава добри комуникационни умения, силно желание за работа в екип и способността да работи ефективно под напрежение. Предишен опит в продажбите или обслужването на клиенти е предимство, но не е задължителен.

Ако сте мотивирани да се присъедините към нашия динамичен екип и да допринесете за успеха на нашия магазин, моля, използвайте посочените телефонни номера, за връзка. Очакваме с нетърпение да чуем от вас!

Тел. 1: +359 89 339 9855
Тел. 2: +395 89 844 5100

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:

Категория:

Хранителни продукти

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

14.06.2024

Организация:

Месо 300
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Месо 300 може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ