Готвач
Детайли
Описание
Изисквания към длъжността Гатвач:- Опит и компетентност за заемане на длъжността;
- Познаване на технологията на приготвяне на храната;
- Сериозно и отговорно отношение към работата;
- Организираност на работното място;
- Умение за работа в екип;
- Добра лична хигиена, както и хигиена на работното място;
- Желание за работа и развитие
Ние Ви предлагаме:
- Трудов договор;
- Настаняване в хотела или пътни;
- Храна;
- Работно облекло;
- Въвеждащо обучение;
- Работа на смени;
- Отлично заплащане.
Ще се радваме да станете част от екипа на хотел Карлово, Слънчев бряг!
Документи за кандидатстване: Автобиография с актуална снимка, препоръчителни писма (ако има такива).
Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.
Образование:
Средно
Ние предлагаме
Вид заетост:
Пълен работен ден
Срок на заетост:
Сезонна
Договор:
Трудов срочен
Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции
Трудово възнаграждение:
От 800 до 1000 лева на месец
Категория:
Ресторантьорство / кетъринг
Държава:
България
Населено място:
Гр. Слънчев бряг
Адрес:
Дата:
23.02.2018
Организация:
Маюко ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Маюко ЕООД може да получите ТУК