Назад

Готвач

Детайли

Описание

Изисквания към длъжността Гатвач:
- Опит и компетентност за заемане на длъжността;
- Познаване на технологията на приготвяне на храната;
- Сериозно и отговорно отношение към работата;
- Организираност на работното място;
- Умение за работа в екип;
- Добра лична хигиена, както и хигиена на работното място;
- Желание за работа и развитие
Ние Ви предлагаме:
- Трудов договор;
- Настаняване в хотела или пътни;
- Храна;
- Работно облекло;
- Въвеждащо обучение;
- Работа на смени;
- Отлично заплащане.

Ще се радваме да станете част от екипа на хотел Карлово, Слънчев бряг!
Документи за кандидатстване: Автобиография с актуална снимка, препоръчителни писма (ако има такива).

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 800 до 1000 лева на месец

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг

Държава:

България

Населено място:

Гр. Слънчев бряг

Адрес:

Дата:

23.02.2018

Организация:

Маюко ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Маюко ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ