Назад

КОМПЛЕКСЕН УПРАВИТЕЛ

Детайли

Описание

ние предлагаме трудов договор, заплата 2000 лв обвързана с постигнатите резултати, заплащане 2 пъти месечно, ненормиран работен ден, служебен автомобил, храна,социални и битови придобивки, отстъпки при ползване на услугите в комплекса.

ИЗИСКВАНИЯ
МИНИМУМ 2 ГОДИНИ СТАЖ КАТО ХОТЕЛСКИ УПРАВИТЕЛ
ДА Ръководи и организира цялостната стопанска и експлоатационна дейност в хотелския комплекс.Реализира търговската, инвестиционната, рекламната, кадрова и социална политика на дружеството.Осигурява условия и следи за постигане на най-високо качество на предлаганите услуги.

Трудови задачи и задължения,характеризиращи длъжността:
• Да осигури запълняемост на обекта по график,съгласуван и одобрен от собственика
• Да подготвя и разработва рекламна стратегия за всички предлагани туристически услуги и продукти на хотелския, комплекс като синхронизира тяхната ефективност в различните комуникационни канали,оптимизирайки бюджета/ с минимални средства да постигнем максимум резултат/- да реализира свои рекламни идеи;
• Работи по разширяване разнообразието от допълнителни услуги,предлагани в комплекса;
• Планира и изготвя програма от събития в комплекса и ръководи и контролира тяхното провеждане;
• Да представя себе си и фирмата по-най-добрия начин пред клиентите и отговаря за приятната визия, обстановка и качеството на предлаганите продукти и услуги;
• Да съдейства при актуализиране на уеб-страниците на хотела, ресторанта и другите обекти в комплекса.
• Да изгражда корпоративна идентичност и цялостна визия на продуктите и услугите на комплекса :шрифтове, цветове, вътрешен интериор в комплекса, дизайн,сувенири,фирмени МПС,фирмено облекло и др.
• Да се интересува и проверява, договаря и организира участия в туристическа борса и други необходими за представяне и участия във изложения и форуми;
• Спазва стандартите за качеството.Дава личен пример за изпълнение на трудовите задължения и стандартите за качеството;
• Обучава работещите в комплекса по стандартите за качество;
• Организира,ръководи и контролира подготовката на комплекса за експлоатация;
• Ръководи и контролира всички дейности по настаняване и изхранване на гостите в комплекса според стандартите на работа;
• Контролира и следи за наличностите и състоянието на консумативи, бельо, хавлии и почистващи препарати и лично ги раздава на персонала.
• Следи за изрядното хигиенно поддържане на всяка стая, на кухненските блокове, търговските зали, общите части и инфраструктурата, проверява след приключване на ежедневното почистване и взима мерки за незабавното отстраняване на нередностите
• Следи за възникнали повреди или нанесени щети и взима мерки за незабавното им отстраняване.
• Контролира състоянието и движението на ДМА и СМЦ в комплекса;
• Контролира спазването на санитарно-хигиенните изисквания, за противопожарната безопасност и сигурността на гостите в комплекса,лично осъществява ежедневен контрол по чистота в обекта;
• Контролира спазването на финансовата дисциплина и документооборота и стокооборота в комплекса;
• Контролира броя вида, нивото, и качеството на персонала;
• Контролира и допринася за ежедневната пълна заетост на ресторанта и продажбата на легловата база, както и допълнителните услуги предлагани в комплекса;
• Контролира качеството и изпълнението на стандартите за качеството от работещите в комплекса;
• Проучва мнението на гостите за удовлетвореността им от обслужването в комплекса;
• Разработва система и създава организация за обучение и развитие на кадрите;
• С цел предотвратяване на рекламации и своевременно реагиране на евентуални проблеми лично осъществява контакт с гостите на хотела преди настаняване и при напускане;
• Прави предложения за текущи и основни ремонти и следи за тяхното незабавно и качествено изпълнение;
• Контролира и носи пълна отговорност за изпълнението на всички фирмени заповеди;
• Утвърждава графици за работа на персонала и провежда оперативни съвещания, свързани с технологията на обслужването и организация на работата;
• Участва с личен труд по всички пера от работната верига и дава личен пример на служителите.
• Изпълнява всички поставени задачи от собственика на фирмата;


ІІ. ПОДЧИНЕНОСТ, ВРЪЗКИ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ

• Подчинен е само и единствено на собственика и работи само и единствено в негов интерес
• връзки във фирмата – всички служители
• връзки с други- контактува с гости на хотела , с доставчици, счетоводители, контрагенти, банки, и др. институции, за които е упълномощен
• при кризисни ситуации изпълнява разпорежданията на кризисния щаб или собственика

ІІІ. ОТГОВОРНОСТИ НА ДЛЪЖНОСТТА

Отговорност за опазване имуществото и активите на фирмата:

• отговорност за носенето и опазването на униформеното облекло;
• за опазване на материалната база
• за опазване на инвентара

По безопасност и охрана на труда:

• служителят е длъжен да спазва утвърдените в комплекса правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност;

По опазване здравето и работоспособността на другите:

• познава схемите за евакуация при спешни и аварийни ситуации и оказва необхо-димото съдействие на служителите и на гостите на хотела;

По опазване на фирмената тайна и поверителната информация
• при изпълнение на своите задължения служителят е длъжен да не разпрост-ранява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство и авторитета на прекия си ръководител, служителите или клиентите на хотела;
• служителят е длъжен да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения,както и да пази доброто име на работодателя;
• длъжен е да не разпространява сведения,факти и информация,определени като фирмена или търговска тайна;

По резултатите от трудовата дейност служителят носи отговорност:
• отговорен за спазване на финансовата дисциплина в комплекса;
• за спазването на фирмените стандарти за работа и лично отговорен за спазване стандартите за качеството в комплекса;
• отговорен за координирането на цялостния процес по настаняването,изхранването, обслужването и изпращане на гостите;
• отговорен за работата на персонала;
• отговорен за нивото на задоволство на клиента.

IV. УСЛОВИЯ НА ТРУД И ПРОИЗВОДСТВЕНА СРЕДА

Специфични условия на труд
• няма
Режим на труд и почивка
• работа на ненормиран работен ден
• Работно и униформено облекло,лични предпазни средства
• задължително използва униформено облекло и отличителен знак,съдържащ името му и името на комплекса;
Битови придобивки
• Транспортно обслужване
• Отстъпка при ползване на услуги в комплекса
• Униформено облекло

V.СИСТЕМА НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА

Месечно заплащане:при 100% постигнати резултати 2000лв,
При невъзможност за изпълнение на 100% от трудовите задължения и изисквания – не повече от 1000лв месечно до постигане на максималната ефективност на труд. но не по-малко от 600лв

VI.ТРУДОВИ СТАНДАРТИ И ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА

• вид и равнище на образование – висше образование в областта на туризма или документ за квалификация;
• трудов опит и умения – професионален опит не по – малко от две години;
• комуникативност и умение за работа в екип.
• познания и практика в управлението на обекти за настаняване и хранене
• готовност за интензивна работа, ориентирана към максимални резултати
• висока работна дисциплина;
• разработването на нови обекти;
• разработване и налагане на работни стандарти;
• познаване в детайли на работните процеси в заведения за хранене;
• контрола на предлаганата продукция;
• налагането и спазването на HACCP процедури;
• езикова подготовка да владее на добро ниво на Английски език– писмено и говоримо;
• да умее да рекламира и да продава туристическия продукт;
• да умее да поема риск и да взема решения;
• отговорен ,лоялен към работодателя,способен за бърза и адекватна реакция;
• да умее да дава личен пример и да мотивира работещите в комплекса;
• да се старае да се самообразова и развива да поддържа високо ниво на актуалност.
• основни нормативни документи – да познава и прилага фирмените стандарти,
• да има добри познания за работа с компютър,
• да познава специализираните хотелски и ресторантски програми,
• КТ,Наредбата за категоризиране средствата за хранене и подслон, местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечения,
• Правилник за вътрешен трудов ред, правила за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд;


Настоящата длъжностна характеристика може да бъде изменяна и допълвана от работодателя при промяна на изискванията и задълженията,произтичащи от нормативни или структурни промени.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език, Руски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Висше управленско ниво,

Трудово възнаграждение:

От 1000 до 2000 лева на месец

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг
Туризъм и хотелиерство
Туристически агенции

Държава:

България

Населено място:

Гр. Хасково

Адрес:

ул"Филип Македонски" 34А, Пловдив 4000, Пловдив

Дата:

20.03.2018

Организация:

ЕТ "Боян"-Христо Бойчев
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за ЕТ "Боян"-Христо Бойчев може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ