Готвач
Описание
1. Участва в производството на готварска продукция.2. Спазва изискванията за количеството и качеството на вложените продукти и подправките.
3. Следи за работата на машините, съоръженията и състоянието на посудата.
4. Поддържа изискваната производствена хигиена на работното място съгласно санитарните изисквания.
5. Спазва правилата за организация и охрана на труда в кухнята.
6. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.
Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.
Образование:
Средно-специално
Специални умения:
Да може да ГОТВИ вкусно!
Ние предлагаме
Вид заетост:
Пълен работен ден
Срок на заетост:
Сезонна
Договор:
Трудов срочен
Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво
Трудово възнаграждение:
От 1400 до 1500 лева на месец
Категория:
Ресторантьорство / кетъринг
Държава:
България
Населено място:
Гр.
Адрес:
Приморско, Бриз 29
Дата:
10.05.2018
Организация:
КАПКОМ
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за КАПКОМ може да получите ТУК