Назад

Готвач

Детайли

Описание

1. Участва в производството на готварска продукция.

2. Спазва изискванията за количеството и качеството на вложените продукти и подправките.

3. Следи за работата на машините, съоръженията и състоянието на посудата.

4. Поддържа изискваната производствена хигиена на работното място съгласно санитарните изисквания.

5. Спазва правилата за организация и охрана на труда в кухнята.

6. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно-специално

Специални умения:
Да може да ГОТВИ вкусно!

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Трудово възнаграждение:

От 1400 до 1500 лева на месец

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг

Държава:

България

Населено място:

Гр.

Адрес:

Приморско, Бриз 29

Дата:

10.05.2018

Организация:

КАПКОМ
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за КАПКОМ може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ