Готвач
Описание
Готвач в заведение за бързо хранене.Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.
Образование:
Средно
Специални умения:
Подходящо образование(курс, специализация);
- Интереси и познания в областта на здравословното хранене;
- Желание за професионална реализация в областта на кулинарията;
- Опит на подобна позиция минимум 3 години.
- Отговорност, приветливост комуникативност;
- Отлични професионални и комуникативни умения;
- Всеотдайност при изпълнение на поставени задачи;
- Умения за поддържане на отлична хигиена на работното място;
- безупречна лична хигиена
- сръчност и бързина при работа
- Спазване на санитарно-хигиенните изисквания
- 100% гарантиране удовлетворение на клиентите
- осигуряване чистотата на сервизната част
- поддръжка на оборудването на кухнята
ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ ЗА ПОЗИЦИЯТА ГОТВАЧ ТОПЛА КУХНЯ:
- Подготовка на кухненска продукция при спазването на установени технологии, рецепти и грамажи според стандартите на заведението.
- Следи за изправността на машините и съоръженията в кухнята и състоянието на посудата
- Грижи се за съхранение на продуктите, полуфабрикатите и готовата продукция съгласно технологическите и санитарни изисквания
- Извършва хигиенни дейности по поддържане на работното място
- 100% гарантиране удовлетворението на клиентите
необходими документи при кандидатстване:
- молба
- автобиография
- копие от документите за завършено образование, квалификации и правомощия
Забележка: Позицията е подходяща и за пенсионери отговарящи на посочените по-горе изисквания.
Ние предлагаме
Вид заетост:
Пълен работен ден
Срок на заетост:
Постоянна
Договор:
Трудов безсрочен
Ниво в йерархията:
Категория:
Ресторантьорство / кетъринг
Държава:
България
Населено място:
Гр. Русе
Адрес:
Дата:
19.04.2018
Организация:
vikra@mail.bg
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за vikra@mail.bg може да получите ТУК