Сервитьори/ки-постоянна и сезонна заетост
Детайли
Описание
1. Посреща гостите на ресторанта2. Предварително подрежда масите, като залага основните прибори.
3. Приема поръчките на клиентите за храни и напитки.
4. Дава заявки за поръчките в кухнята и на бара на заведението.
5. Сервира поръчаните от клиентите храни и напитки.
6. Приема парични суми /в брой, кредитни карти, ваучери и др./, издава касови бележки
и при поискване на фактури.
8. Отсервира, почиства и подготвя масите за следващите посетители или за последващо хранене. Сменя покривките и ги подготвя във вид, готов за извозване за пране. Полира прибори и се старае винаги района, който обслужва да е подреден и готов за ползване.
9. Поддържа добър търговски вид в района, в който работи, като поддържа хигиената му, а така също и собствената си хигиена и се старае винаги да изглежда чист и спретнат.
Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
Без професионален опит
Образование:
Средно
Ние предлагаме
Вид заетост:
Пълен работен ден
Срок на заетост:
Сезонна
Договор:
Трудов срочен
Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал
Трудово възнаграждение:
От 840 до 1000 лева на месец
Категория:
Ресторантьорство / кетъринг
Държава:
България
Населено място:
Гр. Варна
Адрес:
Дата:
09.05.2019
Организация:
СОК КАМЧИЯ ЕАД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за СОК КАМЧИЯ ЕАД може да получите ТУК