Назад

Сервитьори/ки-постоянна и сезонна заетост

Детайли

Описание

1. Посреща гостите на ресторанта
2. Предварително подрежда масите, като залага основните прибори.
3. Приема поръчките на клиентите за храни и напитки.
4. Дава заявки за поръчките в кухнята и на бара на заведението.
5. Сервира поръчаните от клиентите храни и напитки.
6. Приема парични суми /в брой, кредитни карти, ваучери и др./, издава касови бележки
и при поискване на фактури.
8. Отсервира, почиства и подготвя масите за следващите посетители или за последващо хранене. Сменя покривките и ги подготвя във вид, готов за извозване за пране. Полира прибори и се старае винаги района, който обслужва да е подреден и готов за ползване.
9. Поддържа добър търговски вид в района, в който работи, като поддържа хигиената му, а така също и собствената си хигиена и се старае винаги да изглежда чист и спретнат.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал

Трудово възнаграждение:

От 840 до 1000 лева на месец

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг

Държава:

България

Населено място:

Гр. Варна

Адрес:

Дата:

09.05.2019

Организация:

СОК КАМЧИЯ ЕАД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за СОК КАМЧИЯ ЕАД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ