Назад

FRONT OFFICE MANAGER

Детайли

Описание

FRONT OFFICE MANAGER
Търсите предизвикателство и сте амбициозен, обичате динамиката и работна среда, в която можете да развиете своя потенциал и да покажете уменията си!
Бор инвест 1 ООД - хотел "БОР" е много повече от работно място, ние сме семейство и се стремим да присъединим хора, които да покажат най-доброто от себе си. Стандартите ни са съпоставими, с тези на световните хотелски вериги.
Ние винаги мислим една стъпка напред!

Хотел Бор, част от HVD HOTELS, разположен в центъра на к.к Слънчев бряг, търси да присъедини към екипа си Front Office Manager. .

Задължения и отговорности:
1. Набира и обучава екип от рецепционисти и пиколи.
2. Организира, ръководи и контролира дейността на отдел Рецепция.
3. Отговаря за спазването на финансовата дисциплина на рецепция, за правилното изготвяне на всички сметки, отчети и справки.
4. Посреща, настанява и обслужва гостите на хотела заедно с рецепционистите.
5. Проучва рекламациите и осъществява ежедневна комуникация с гостите на хотела по различни поводи, така че те да се чувстват обгрижвани и пълноценно обслужени в съответствие със стандартите на HVD Hotels.
6. Работи в активна комуникация с Мениджър хотелско домакинство, Мениджър техническа служба, маркетинг Мениджър, с представители на Туроператори.

Изисквания към кандидатите:
1. Опит – минимум 2 сезона на същата позиция.
2. Висока компютърна грамотност: MS Office, Clock Evolution.
3. Отлични организационни умения, прецизност, комуникативност, желание и възможност за екипна работа.
4. Много добро владеене на немски и английски (други езици ще са предимство за кандидата).
5. Амбициозна и отговорна личност.

Ние предлагаме:
1. Отлично и целогодишно заплащане.
2. Транспорт, храна, униформа.
3. Работа в една от най-авторитетните хотелски вериги и възможност за развитие.
4. Работа в екип от професионалисти и отлично организиран работен процес.
5. Стабилност, коректност, допълващо обучение.

Ако отговаряте на посочените изисквания, не се колебайте да кандидатствате. Ние ще се свържем с Вас. Бихме се радвали, да видим препоръки и мотивационно писмо.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език, Немски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Специални умения:
FRONT OFFICE MANAGER Търсите предизвикателство и сте амбициозен, обичате динамиката и работна среда, в която можете да развиете своя потенциал и да покажете уменията си! Бор инвест 1 ООД - хотел "БОР" е много повече от работно място, ние сме семейство и се стремим да присъединим хора, които да покажат най-доброто от себе си. Стандартите ни са съпоставими, с тези на световните хотелски вериги. Ние винаги мислим една стъпка напред! Хотел Бор, част от HVD HOTELS, разположен в центъра на к.к Слънчев бряг, търси да присъедини към екипа си Front Office Manager. . Задължения и отговорности: 1. Набира и обучава екип от рецепционисти и пиколи. 2. Организира, ръководи и контролира дейността на отдел Рецепция. 3. Отговаря за спазването на финансовата дисциплина на рецепция, за правилното изготвяне на всички сметки, отчети и справки. 4. Посреща, настанява и обслужва гостите на хотела заедно с рецепционистите. 5. Проучва рекламациите и осъществява ежедневна комуникация с гостите на хотела по различни поводи, така че те да се чувстват обгрижвани и пълноценно обслужени в съответствие със стандартите на HVD Hotels. 6. Работи в активна комуникация с Мениджър хотелско домакинство, Мениджър техническа служба, маркетинг Мениджър, с представители на Туроператори. Изисквания към кандидатите: 1. Опит – минимум 2 сезона на същата позиция. 2. Висока компютърна грамотност: MS Office, Clock Evolution. 3. Отлични организационни умения, прецизност, комуникативност, желание и възможност за екипна работа. 4. Много добро владеене на немски и английски (други езици ще са предимство за кандидата). 5. Амбициозна и отговорна личност. Ние предлагаме: 1. Отлично и целогодишно заплащане. 2. Транспорт, храна, униформа. 3. Работа в една от най-авторитетните хотелски вериги и възможност за развитие. 4. Работа в екип от професионалисти и отлично организиран работен процес. 5. Стабилност, коректност, допълващо обучение. Ако отговаряте на посочените изисквания, не се колебайте да кандидатствате. Ние ще се свържем с Вас. Бихме се радвали, да видим препоръки и мотивационно писмо.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Категория:

Туризъм и хотелиерство

Държава:

България

Населено място:

Гр. Слънчев бряг, Гр. Бургас

Адрес:

Дата:

30.11.2023

Организация:

БОР ИНВЕСТ1 ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за БОР ИНВЕСТ1 ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ