Назад

Premium Account Manager

Детайли

Описание

Фирмата на кратко:

Тандем-Попово ООД маркетира своите продукти чрез марката "Антола-Бутик за месо" от 2004 година. Фирмата се фокусира изключително върху качеството на месото и месните продукти от червени меса, които предлага. Занимаваме се изключително с производството на прясно месо, месни заготовки от млени меса и месни продукти до пред-термична обработка, като кайми, наденици и други.

Подробнисти за Фирмата и нейната Мисия:

Тандем-Попово” е предприятие за добив и преработка на червени меса. Извършваме изкупуване, добив, транжиране и търговия със свинско, телешко и агнешко месо и месни заготовки. Производството се осъществява посредством индивидуално отношение към клиента. За да бъде марката “Антола” гарант за качествено месо, “Тандем-Попово” се стреми да изкупува животните си само от планински и полу-планински региони, където отглеждането им става по екологичен начин.
Мисията ни е да Ви предложим едно запомнящо се преживяване от момента, в който закупите месо и месни продукти от “Антола”.
Ние вярваме, че храната може да бъде емоция. А за да бъде емоцията положителна – високото качество е задължително! За това произвеждаме нашите месни продукти “Антола” с особена грижа за клиента, като се стремим да отговаряме на индивидуалните изисквания на всички потребители.

Ролята:

Като Премиум Акаунт Мениджър, от Вас ще се изисква да поддържате и развивате текущи клиентски акаунти, както в ХоРеКа сектора (хотели, ресторанти и кетъринг), така и в модерната и онлайн търговия. Ежедневно ще се налага да комуникирате с Главни готвачи, Собственици, Мениджъри и други заинтересовани страни от света на ХоРеКа. Тази роля е микс от разработване на нови бизнес връзки за компанията и акаунт мениджмъмт, за което понякога се изисква директен подход към демонстрация, обучение и трейнинг на клиенти относно приложимостта и предимствата на продуктите на "Антола". Именно за това, на успешният кандидат ще бъде направено екстензивно обучение относно продуктовите спецификации и предимства на отделните продукти. Няколко пъти годишно се изисква командироване извън територията на гр. София, а понякога и България, като част от екип, който участва в представянето на фирмата на различни изложение и търговски мероприятия. Директният контакт посредством телефонни обаждания и срещи с клиенти са ежедневие.

Човекът:

За да бъдете взет под внимание, трябва да имате между 1-3 години опит в B2B продажби, за предпочитание в сферата на месо и месни продукти. Търсим човек, който да бъде енергичен, устойчив и с отлични качества за изграждане на бизнес връзка на всяко ниво.

Изисквания:

1. Висше образование по специалност, в която се изучава един или повече от следните модули: бизнес, маркетинг, реклама, продажби, мениджмънт, търговия и други подобни.
2. Добро "Първо впечатление".
3. Познаване и фамилиарност с Microsoft Windows, Office, Customer Relationship Management tools и други.
4. Доказан опит в комплексни продажби и постоянно изпълнение/преизпълнение на поставени задачи, таргети и квоти. Силни умения за презентиране, представяне и убеждаване.
5. Изключителни качества и умения за продажби.
6. Шофьорска книжка с категория В.
7. Задължителни средно до много добри познания по разговорен и писмен Английски език. Всеки 2-ри език освен Английски е преимущество.

Ползи:

1. Много добро заплащане.
2. Интегрирана бонусна схема, която на практика удвоява основното заплащане.
3. Служебен мобилен телефон.
4. Служебно гориво.
5. Служебен лаптоп.
6. Гъвкаво работно време.

Месторабота: София, Оборище.

Място за провеждане на първоначално интервю: Оборище, бул. Мадрид 30, ет.3, ап.5. Звънец: Тандем - РИС.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Бакалавър

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции, Средно управленско ниво

Категория:

Продажби - експерт мениджъри
Продажби - продавачи и помощен персонал
Хранителни продукти

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

гр. Попово, ж.к. Младост, блок 110, вход В, ап.2

Дата:

23.11.2015

Организация:

Тандем-Попово ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Тандем-Попово ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ