Назад

Продавач-консултант в магазин за здравословни ядки

Детайли

Описание

Верига "Green Life, Hi" обявява свободно работно място за позиция "Продавач-консултант“. Ние сме бързо развиваща се верига, която е основана от млади професионалисти с модерно мислене, водени от личните си нужди в областта на здравето, здравословното хранене и диетиката, борбата със стреса в ежедневието както и постигането на хармония със себе си и околните.

За нас е важно да ви покажем как здравето и удоволствието могат да вървят ръка за ръка, защото искрено вярваме в нашето мото „Вземи и Превърни в Здраве“. Нашият успех, това си ти! Aко Вие сте отговорен, сериозен, прецизен и амбициозен човек, който има желание за работа и отговорност към нея. Ако работата в динамична среда, сред екип от млади хора Ви харесва, можете да станете част от нашия Green екип!

Ако позицията представлява интерес за Вас, моля изпратете вашата кандидатура и ние ще се свържем с вас ако профила Ви отговаря на обявената от нас позиция!

Благодаря Ви и с нетърпение очакваме да се запознаем с вас!

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Специални умения:
* Желание за усвояване на нови и актуални тенденции при търсенето и предлагането на здравословни храни и напитки * Комуникативност при общуването с клиенти * Способност да "жунглира" с няколко дейности наведнъж (приемане на стока, създаване на дневен отчет, обслужване на клиенти и др.) * Притежава профила на човек "Аз мога и знам, че ще се справя" * Адаптира се лесно към нова работна среда и притежава умение да работи ефективно в екип * Мотивива се от предизвикателства свързани с работата и се стреми да постигне целите си

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал

Категория:

Продажби - продавачи и помощен персонал

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

гр. София бул. Черни Връх 100 - PARADISE CENTER

Дата:

26.02.2017

Организация:

ФРУТИ ГРУП ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за ФРУТИ ГРУП ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ