Назад

Tърговски представител

Детайли

Описание

Търсим търговски представител за търговия и директен маркетинг на уникална течна биотор за района на Пловдив, Пазарджик и Кърджали.

Марката е разработена и позната в района. Изискване към кандидатите е шофьорска книжка В. Необходим е личен автомобил и малък склад 20-30 кв.м. (може и лично помещение, гараж). Нужни са комуникативни умения и възрожденски дух.

Работата е свързана с пътуване и посещения на земеделски стопанства, както и разговори с агрономи и земеделски производители. Продукта който се предлага е уникален по своята същност и начин на действие, 100%-екологичен и сертифициран за био и конвенционално земеделие на територията на Европейския съюз. Доходът на представителя варира в зависимост от продажбите, като в някой от районите на България надхвърля 7-8 000 лева средно месечно.

Компанията е на пазара вече 15 години.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:
Проект

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Административен персонал, Експертен персонал без ръководни функции, Средно управленско ниво, Висше управленско ниво,

Трудово възнаграждение:

От 1000 до 10000 лева на месец

Категория:

Дистрибутор/Търговски представител

Държава:

България

Населено място:

Гр. София, Гр. Смолян, Гр. Пловдив, Гр. Перник, Гр. Пазарджик, Гр. Монтана, Гр. Кърджали, Гр. Враца, Гр. Видин, Гр. Благоевград

Адрес:

Дата:

15.06.2017

Организация:

БИОТЕХПРОМ ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

КАНДИДАТСТВАЙ