Назад

Началник отдел "Бизнес развитие"

Детайли

Описание

Организира и координира дейността на отдела за създаване на среда за успешно развитие на малкия и средния бизнес на територията на община Банско ( развитие на занаяти, екологични производства и др.)Разработва програми и стратегии за участие на бизнеса на общината на изложения в страни от ЕС, както и извън него. Проучва възможностите за използване на IT технологиите за рекламиране на местния бизнес в интернет пространството.

І.Минимални изисквания за заемане на длъжностите:
-образование: висше, минимална образователна степен:бакалавър.
-предпочитана област на висшето образование – Стопански науки
-минимален професионален опит: 3 /три/ години или придобит минимален ранг- ІІІ младши.
-предимство е владеенето на английски език.
ІІ.Специфични изисквания за длъжността.
-посочените изисквания в чл.7 ал.1 и ал.2 от Закона за държавния служител.
-кандидатите да притежават управленска компетентност, работа в екип, комуникативна компетентност, ориентация към резултати, фокус към клиента, професионална компетентност , дигитална компетентност.
ІІІ.Начин за провеждане на конкурса: Съгласно чл.33,ал.1, т.1 и чл.34, ал.1 от Наредбата за провеждане на конкурси и подбора при мобилност на държавни служители, конкурсът ще се проведе чрез: решаване на тест и интервю.

IV.Необходими документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в конкурса:
1. Заявление за участие в конкурс, съгласно Приложение № 2 към чл. 17, ал.1 от НПКДСл /по образец/;
2. Декларация от лицето за неговото гражданство и обстоятелствата по чл.17, ал.3, т.1 от НПКПМДСл.
3. Копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, ако дипломата на кандидата за придобито образование в Република България образование е след 1 януари 2012г. и е вписана в Регистър на завършилите студенти и докторанти , в заявлението се посочват номер, дата и издател на документа за признаване, като копие на диплома не се прилага.
4. Копие от документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит/ трудова, служебна, осигурителна книжка, както и други допълнителни документи, удостоверяващи област, в която е придобит/;
5.За присъдения ранг / копие от служебна книжка или заповед за присъден ранг/;
6.Копия на документи, удостоверяващи познанията по английски език, ако лицето притежава.
V. Заявлението и приложените към него документи се подават лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно в Центъра за административно обслужване на пл. "Никола Въпцаров" № 1 всеки работне ден от 08.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 часа в срок от 10 дни от датата на публикуване на обявлението в регистъра по чл.61, ал.1 от Закона за администрацията, в специализиран сайт за търсене на работа и на сайта на община Банско www.bansko.bg.Документите по чл.17, ал.2 и ал.3 от НПКПМДС, може да се подават подписани с електронен подпис и по електронене път на e-mail: delovodstvo@bansko.bg.
VI. Всички предстоящи съобщения във връзка с конкурса ще се обявяват на таблото за обяви и съобщения, както и на интернет страницата на общината./www.bansko.bg/

При определяне на индивидуалния размер на основната заплата на спечелилия конкурса кандидат се отчитат нивото на заеманата длъжност и изискванията за нейното заемане, и квалификацията и професионалния опит на кандидата, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в съответната администрацията

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит над 3 г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Трудово възнаграждение:

От 933 до 1700 лева на месец

Категория:

Държавна администрация

Държава:

България

Населено място:

Гр. Банско

Адрес:

Дата:

04.10.2024

Организация:

община Банско
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за община Банско може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ