Готвач/ка Обедно меню
Описание
- Осигурява качествена и навреме издадена храна;- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите;
- Отговаря за правилното приготвяне на храната, като стриктно спазва стандарта за приготвяне и издаване на храна;
- Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид;
- Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята;
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
- Спазва Правилника за вътрешния ред
Изисквания към кандидата
Езикови познания:
Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.
Образование:
Специални умения:
Изискванията ни към кандидатите са:
- Завършено средно образование;
- Стаж по специалността;
Ние предлагаме
Вид заетост:
Пълен работен ден
Срок на заетост:
Постоянна
Договор:
Трудов безсрочен
Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции
Трудово възнаграждение:
От 900 до 1200 лева на месец
Категория:
Ресторантьорство / кетъринг
Държава:
България
Населено място:
Гр. София
Адрес:
Дата:
19.03.2018
Организация:
Стоянов
Фирма/Организация - Директно търсеща служители
Детайли за организацията:
Повече информация за Стоянов може да получите ТУК