Назад

Готвач/ка Обедно меню

Детайли

Описание

- Осигурява качествена и навреме издадена храна;
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите;
- Отговаря за правилното приготвяне на храната, като стриктно спазва стандарта за приготвяне и издаване на храна;
- Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид;
- Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята;
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място;
- Спазва Правилника за вътрешния ред

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Специални умения:
Изискванията ни към кандидатите са: - Завършено средно образование; - Стаж по специалността;

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 900 до 1200 лева на месец

Категория:

Ресторантьорство / кетъринг

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

19.03.2018

Организация:

Стоянов
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Стоянов може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ