Назад

Общ работник

Детайли

Описание

ОБЩ РАБОТНИК
Верига магазини ZONA FOR HOME е водеща компания в областта на търговията и вноса на мебели за дома и офиса. Дейността ни се осъществява чрез верига от собствени магазини в София, Севлиево и Пловдив на територията на България.

Набираме кандидати за позиция Общ работник за магазина в гр. София бул. Сливница 282, които чрез своите професионални качества и умения да се присъединят към екипа на ZONA FOR HOME.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно

Специални умения:
зисквания към кандидатите: - Сръчност и трудолюбие; - Позитивност и умения за работа в екип; - Нагласа за динамична работа, гъвкавост и готовност за натоварване; - Добро физическо и уравновесено емоционално състояние; - Лична отговорност; - Средно образование; - Предимство - опит на подобна позиция и свидетелство за управление на складова техника. Компанията предлага: - Възможност за професионална реализация в бързоразвиваща се компания; - Работа в динамичен, атрактивен, амбициозен и ефективен екип; - Гъвкаво работно време – седмичен график; - Добро възнаграждение; - Работно облекло. При интерес от ваша страна, моля изпратете актуална автобиография и снимка. На интервю ще бъдат поканени само кандидатите, одобрени по документи. Конфиденциалността е гарантирана по смисъла на ЗЗЛД. Предоставянето на лични данни по тази обява е доброволно и те ще бъдат използвани единствено и само за целите на подбора.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Категория:

Нехранителни продукти

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

26.08.2019

Организация:

ЗОНА ДОМ ООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за ЗОНА ДОМ ООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ