Назад

Продавач-консултант

Детайли

Описание

Изкушаващите дестинации са безброй и всички мечтаем за тях. Най-желаната дестинация обаче е правилното работно място! Стараем се да открием какви са вашите амбиции и в каква работна среда може да разгърнете потенциала си.

Вашата роля: Като продавач-консултант Вашите задължения биха включвали добро познание на стоките в обекта, подреждане и преглеждане на приетата стока, както и вежливо обслужване и консултиране на клиентите.
Компанията: Българска компания, оперираща в сферата на онлайн търговията. Установяваща се на пазара през последните години, със създадени 2 физически търговски обекта, фирмата предлага редица от разнообразни продукти с доказано качество.
Работна среда: Работа в екип с позитивни и усмихнати колеги, винаги готови да предразположат и насочат при навлизане в същината на работния процес.
Заплащане: Основна заплата и допълнително възнаграждение, включващо възможност за допълнителен доход, придобит чрез бонус система на база интензитет на работа и постигнат резултат.
Подходящият кандидат: Подходящият кандидат притежава комуникативни и търговски умения, както и познания по английски език на средно ниво.Позитивно отношение и мотивация за постигане на поставените за месечни цели, цялостна ангажираност към работния процес и вътрешните правила, както и умения за работа в екип.

Ако Вие смятате себе си за добър комуникатор, вежлив и с отговорно отношение към работата, моля изпратете Вашата актуална автобиография и снимка.

Благодарим на всички кандидатствали. Екипът ни ще се свърже само с одобрените кандидати. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на подбор. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта N:3103.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 1300 до 1600 лева на месец

Категория:

Продажби - продавачи и помощен персонал

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София, р-н Средец, бул. Витоша 92

Дата:

08.06.2022

Организация:

Хюман ту Хюман ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Хюман ту Хюман ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ