Назад

Помощник-управител на бензиностанция

Детайли

Описание

Търсим си отговорен колега за допълване на нашия екип. За целта Ви предлагаме да започнете работа на длъжност "Помощник-управител на бензиностанция" в търговски обект Петрол АД - Симеоновско шосе. Подписва се трудов договор с фирма, която е партньор на Петрол АД по силата на договор за управление на търговския обект. Длъжността е на пряко подчинение на собственика и управителя на фирмата-партньор по управление на бензиностанцията.
Предлагаме редовно заплащане, коректни взаимоотношения, 20-дневен годишен отпуск. Работно време 07:00-19:00 ч., 2/2 дни, като има възможност и за прилагане на гъвкав график. Другият вариант е работно време 08:00-17:00, като в месеца се дават и 4-5 смени на каса - дневни или нощни.

Основни задължения - изготвяне на графици за работа, контрол върху служителите за изпълнение на служебни задължения, изготвяне на заявки към доставчици, заприхождаване на стоки, контрол и отчетност на стокови наличности и др..

Бензиностанцията се намира в гр. София, бул. Симеоновско шосе 93а (под Околовръстен път). Лесен достъп с автобуси 805, 111 и 67, както и с личен транспорт.

Нетна заплата (чисто възнаграждение) - 1300-1400 лв/месец + 200 лв ваучери за храна. При добро изпълнение на трудовите задължения, може да получите допълнителни премии.

НЯМА ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ, ОСВЕН ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАТЕ НАВЪРШЕНИ 18 год. и е необходимо да притежавате административен и търговски опит.

Тел. за връзка - 0895606263-Илиян Йончев

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Административен персонал

Трудово възнаграждение:

От 1600 до 1600 лева на месец

Категория:

Продажби - продавачи и помощен персонал

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Студентски град бл.58

Дата:

10.07.2024

Организация:

Евроконсулт-ресторанти ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Евроконсулт-ресторанти ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ