Назад

Англия почисване на домове и офиси

Детайли

Описание

Jump2job ltd набира 340 субконтрактори за фирма, базирана в Лондон .
Предлагаме сключване на договор с минимална продължителност от 6 месеца. Вие, като субконтрактор, имате възможност да сключите по-дългосрочен договор.
Заплащането е £6.20 на час, като ние ви осигуряваме заетост от минимум 40 часа седмично. При желание и възможност от Ваша страна, можем да осигурим и допълнителни часове, за да запълните и почините си дни. Получавате заплащането си всяка седмица.
Какво представлява работата?
Работата в сферата на почистването е дейност, свързана с осигуряване на необходимия минимум от чистота чрез използването на различни техники, способи и оборудване. В зависимост от бъдещата ви месторабота, ще имате нужда от запознаване с условията, препаратите и машините, които ще използвате в работния процес. Например: когато работите в почистването на супермаркети се използват различен клас препарати, които са не токсични, което не вреди на предлаганите стоки.
В случай, че работите за фирма, която предлага домашно почистване, обикновено се използват препарати закупени от собственика на дома и вие трябва да можете да разграничите съставките на препарата, които смятате да използвате, за да не нанесете щети на подова, стенна настилка или кухненски плот. Необходимо е да сте запознати с условията за безопасност при изпълнението на работата и необходимите предпазни материали които трябва да ползвате, за да запазите своето здраве и работоспособност.

Необходими са ви базови познания по английски, които да ви помогнат да разберете написаните от собственика на обекта инструкции, както и при включването на домакинските електроуреди като съдомиялна, сушилня, пералня и прахосмукачка.
Благодаря ви за отделеното внимание
Моля при интерес или дапълнителни въпроси се свържете с нас на тел +447895369274 или e-mail: office@jump2job.co.uk , skype jUMP2JOB.
http://jump2job.co.uk/
London
Office Jump 2 Job

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Трудово възнаграждение:

От 2000 до 4000 лева на месец

Категория:

Държава:

България

Населено място:

Гр. София, Гр. London

Адрес:

Дата:

31.05.2016

Организация:

jUM2jOB LTD
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за jUM2jOB LTD може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ