Назад

Аниматор в детски център

Детайли

Описание

Детски център Вила Вилекула е нов детски център в кв. Овча купел, който планира да отвори врати през м. септември 2024 г. Целим да предоставим едно защитено пространство, в което децата да учат чрез игра, да се забавляват и да се развиват.

В началото ще стартираме като парти клуб за организация и провеждане на събития за деца и кафе-сладкарница с детски кът, с амбицията да се разраснем до място за организация и провеждане на различни работилници за занимание с наука, спорт и изкуства за деца и провеждане на семинари за родители.

За целта си търсим аниматор за децата със следните отговорности:

Задълженията на аниматора ще се изразяват в участие в провеждането на събития за деца (най-често детски рождени дни) – посрещане и изпращане на децата от детския кът, следене за спазване на правилата и безопасността на децата в детския кът, организиране на игри и занимания на децата по време на престоя им, празнично поднасяне на торта и сервиране на храна за децата, почистване и подреждане на детския кът преди и след всяко събитие.

Позицията е подходяща и за студенти в педагогически специалности, социална работа, логопедия, психология и изкуства, вкл. музика и театър.

Ако си грижовен, внимателен, търпелив и артистичен човек, който умее и с удоволствие комуникира с деца, кандидатствай за работа при нас!

Предимство ще имат кандидати с познания по системата на д-р Мария Монтесори и съвременни практики за ранно детско развитие.

Опит не е задължителен, но би помогнал много при организацията на игри и занимания с децата, защото децата са една отделна вселена и работата с тях би могла да бъде предизвикателна.

От нас можеш да очакваш коректност, предвидимост и сигурност, приятелска атмосфера, работа по предварително изготвен график, гъвкаво работно време.

Ако мислиш, че си нашият човек, изпрати ни своята автобиография. Ако имаш нужда от допълнителна информация, не се колебай да ни потърсиш на телефон 0879400356.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Граждански

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти, Неквалифициран персонал, Административен персонал,

Категория:

Изкуство/Развлечение/Промоции
Забавление

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

12.06.2024

Организация:

Детски център Вила Вилекула ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Детски център Вила Вилекула ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ