Назад

Стажант мениджър за голф комплекс в Чикаго, САЩ

Детайли

Описание

Голф комплекс в Чикаго, щата Илинойс, САЩ търси стажант мениджър по програма стаж в САЩ (Internship/Trainee USA) на Поликонтакт.
Градът на Ал Капоне, както често е наричан Чикаго, е третият по големина град в САЩ, посещаван от над 40 милиона туристи годишно. Чикаго е разположен в северната част на САЩ, в щата Илинойс. Лежи на югозападния бряг на езерото Мичиган, при устието на река Чикаго. Любопитен факт е, че тук е построен първият небостъргач. Ветровит космополитен град, в който винаги има какво да се прави.
Голф комплекса е признат за един от "100 Best Clubfitters". Създаден е през 20те години на миналия век и е с отличаваща се автентичност и архитектура. Гордее се с безупречна репутация и хиляди организирани сватби, банкети и специални тържества.
Програмата предвижда заплащане $1440/ месец при 40 часа на седмица и е с продължителност 12 месеца.
Стажантите ще имат възможност да придобият всички необходими знания и умения, свързани с безупречното обслужване, връзка и комуникация между различните отдели, организиране на различни събития, отчетност, управление на персонал, екипно изпълнение на задачи, управление на различни процеси свързани с цялостното функциониране на голф комплекса.
Осигурено е безплатно настаняване в комплекса.
Изисквания: отличен английски език, кандидатите трябва да са учащи или завършили висше образование в областта на мениджмънта и/или хотелиерството и ресторантьорството, опит в областта е предимство, кандидатите трябва да са отговорни, със сериозно отношение към своите задачи, да имат желание и мотивация за развитие в областта.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Стажант

Образование:
Средно

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:

Срок на заетост:
Стаж

Договор:

Ниво в йерархията:
Студенти/Стажанти

Категория:

Поддръжка и Сервиз
Работа в чужбина

Държава:

България

Населено място:

Гр. Варна

Адрес:

град Варна 9002, район "Одесос", бул. "Приморски" № 131

Дата:

26.03.2015

Организация:

Поликонтакт ЕООД
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за Поликонтакт ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ