Назад

Автор/Сценарист

Детайли

Описание

Ние сме фирма която организира детски събития в това число Куклен театър, детски работилнички, шоу програми за детски празници и рожденни дни. От камерните куклени спектакли до грандиозните карнавални фиести, от детското парти вкъщи до голямата естрада, от Дядо Коледа до Баба Яга – навсякъде е интересно и вълнуващо с театрална къща Арт кидс. По този повод търсим отговорен и амбициозен човек, може и без опит, който да се присъедини към нашия екип.
Търсим Автор/Сценарист за създаване на детски куклени спектакли и пиеси, който успешно съчетава творчески потенциал с мениджърски умения.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Профил:

Специални умения:
1. Оформя цялостния процес по изработването на сценариите и пиесите. 2. Има отношение при всички етапи и детайли на производствено-творческия процес. 3. Участва в подготовката и репетициите на представлението. 4. По време на репетиции ръководи работата на актьорите. 5. Има готовност по време на репетиции да допълва нещо ново или да преправи част от сценария. 6. Предлага оригинални творчески идеи. 7. Присъства по време на запис на глас зад кадър в звукозаписно студио. Личностни характеристики: 1. Отдаденост на работата. 2. Проактивност. 3. Инициативност и творчество. 4. Лидерски качества. Моля, кандидатите да изпратят разработена структура по минути за 30 минутно хумористично детско представление и сценарии за пиеса. Форматът и темите са по Ваш избор! Всеки кандидат с одобрени структура и сценарии, ще бъде поканен на интервю.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Изкуство/Развлечение/Промоции
Забавление
Научна дейност

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

08.10.2015

Организация:

Николая 3005 ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Николая 3005 ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ