Назад

Шофьор

Детайли

Описание

Здравейте,

търсим мъж на възраст от 18 до 45 години за работа като шофьор. Необходима е категория B. Работата е доставки на различни пратки из София, много рядко може да се наложи да се скокне до някъде в страната, най-често до Пловдив. Пратките са писма, брошури, някой кашон с документи - не сме поща нито куриерска фирма, няма натоварване, паническо бързане и т.н.

Заплащането (стартово) е трудов договор върху около 920 лв. бруто, с ваучери и пътни са 800 лева чисто. Договора е стандартен с три месеца изпитателен срок, през който всяка от страните може да се откаже, после автоматично преминава в постоянен договор за работа - търсим човек за дългосрочно да работи обаче, а не да ги въртим на 3 месеца.

Работно време 08-17 часа, от понеделник до петък, събота, неделя и официалните празници се почива. Платен годишен отпуск 20 работни дни - т.е. ако стартирате от 1ви април примерно ще имате 13-15 дни за 2018 година - тия неща ги смята счетоводството - не мога повече инфо аз да дам:D

Допълнителни неща: командировка без преспиване 10 лева, с преспиване 20 лева, извънредни часове; 8 часа - 50 лева.

Моля за кратко CV по възможност със снимка - свържем ли се ще можете да зададете всички други въпроси, които евентуално Ви интересуват, а аз съм пропуснал.

E-MAIL: aruskov@directservices.bg

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Специални умения:
Нямаме никакви специални изисквания - достатъчно е човека да си идва на работа и да си върши задачите, да е културен и учтив с колегите си и клиентите (това са големи компании, банки, пенсионни фондове и др.). Без нерви и интриги полека лека се надяваме да се впише в екипа ни (от над 50 души) с нормалните в бъдеще предоговаряния на условия на труд.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 800 до 1200 лева на месец

Категория:

Транспорт и логистика

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

гр. София, бул. Ботевградско Шосе 272

Дата:

13.03.2018

Организация:

Direct Services
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Direct Services може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ