Назад

Складов работник - комисионер

Детайли

Описание

В България Хави Логистикс е основен логистичен партньор на световни и европейски брандове като Mc Donalds, OMV, Billa и други.

Хави осъществява цялостния логистичен процес за клиента (4PL): снабдяване, складиране, дистрибуция и транспорт на продуктите, които се използват в ресторантите и магазините на партньорските вериги. Понастоящем търсим енергични и мотивирани хора за логистичния ни склад.

На тази позиция Вие ще изпълнявате поставените задачи от прекия ръководител относно подготвянето на заявки от клиента за експедиция - комисиониране и разпределяне на стока, подреждане на различни видове продукти в складовите площи, палетизиране и фолииране. Ще отговаряте за правилното и навременно изготвяне на поръчките към клиентите. Следва да спазвате правилата на компанията за вътрешен ред и хигиена в склада, безопасност на труда и противопожарна безопасност, почиства регулярно работното си място. Работата Ви ще е свързана с употребата на специализиран софтуер и складова техника.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:
Средно

Специални умения:
* Лоялност * Коректност * Прецизност/ концентрация * Бързина * Умения за ефективна работа в екип * Инициатива и желание за работа

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал

Категория:

Транспорт и логистика

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

1582 София ж.к. Дружба 2 бул. Цветан Лазаров 48

Дата:

18.06.2019

Организация:

Хави Логистикс ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Хави Логистикс ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ