Назад

Обучителни Курсове по Хотелиерство, Ресторантьорство, Фризьорство и Маникюр

Детайли

Описание

Фирма Корект организира курсове в следните направления: Хотелиерство и ресторантьорство, маникюр, педикюр, фризьорство, курсове за гримьор, както и за козметици! Издаваните документи за професионална квалификация, са съгласно изискванията на Международните , Европейските и Българските Закони и Наредби, касаещи професионалното обучение.


Главни готвачи/Готвачи/ Помощник готвачи/Сладкар/Хлебар/Транжор.- В учебната програма е включен учебен материал, с овладяването на който се цели курсистите да усвоят практически умения.

Екскурзовод- Професия "Екскурзовод" е професия с отлични перспективи за работа и развитие, както в България, така и по света. Дипломата за професионална квалификация, е с най-висока степен по специалността, обхваща цялата професия с принадлежащите й модули и има по-висока стойност пред институциите в Европа и света.

Ресторантьор- кетъринг/Камериер-ка/Администратор в хотел/Барман- сервитьор Обучението е за професията "Ресторантьор - Кетъринг", в края на курса се полага изпит по теория и практика и успешно издържалите получават Удостоверение и Международен диплом по специалността: "Ресторантьор - Кетъринг". Дипломата дава право на работа в България и страните членки на Европейския съюз, призната е и в почти всички държави по света.


Маникюр и педикюр/ Козметици/Фризьори/: Учебните програми са съобразени изцяло в съответствие с държавните образователни изисквания за професията у нас. Обучението включва солидна теоретична подготовка и много практика.


Форми обучение- Индивидуална, груповa, Занятията се провеждат в удобно за курсистите време при предварително уточнен график.
За повече информация, както и за други предложения за работа се свържете с нас на телефон 0896/686-522 или заповядайте в офиса ни на ул. "Симеон Велики" 4 (зад Общината) с работно време от 09:00-12:00 и от 13:00-18:00.


ЛИЦЕНЗ 2759/19.03.2019

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Стаж

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:

Категория:

Образование, Образователни курсове и преводи

Държава:

България

Населено място:

Гр. Русе

Адрес:

"Кап.Лейт.Ев.Винаров" 7

Дата:

05.09.2019

Организация:

Корект 2011 Русе ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Корект 2011 Русе ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ