Назад

Инициативна кандидатура за Германия

Детайли

Описание

Инициативна кандидатура за работа в Германия

EU- Personal GmbH е лицензирана фирма, с регистрация и седалище в Германия, за подбор на квалифициран персонал за немски работодатели в широк спектър от бизнес сектори и професии (търговия, производство, административни дейности, шофьори и куриери, IT и телекомуникация, логистика, хотели и ресторанти.) Нашите услуги са безплатни - без такси и комисионни за превод и обработка на всички документи.

Имаш желание да работиш в Германия? Имаш желание да се развиваш в изучавата от теб професия? Непрестанно търсим добри професионалисти, които да се развиват при нас. Ако да станеш част от екипа на EU- Personal GmbH, изпрати ни инициативна кандидатура на bulgarien@eu-personal.net. Ще се радваме да се запознаем и да ни разкажеш повече за себе си, за позицията, която кандидатстваш и за това какво те мотивира.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:

Договор:

Ниво в йерархията:

Категория:

Поддръжка и Сервиз

Държава:

Друга държава

Населено място:

Гр. Ямбол, Гр. Шумен, Гр. Хасково, Гр. Търговище, Гр. Стара Загора, Гр. София, Гр. Смолян, Гр. Сливен, Гр. Силистра, Гр. Русе, Гр. Разград, Гр. Пловдив, Гр. Плевен, Гр. Перник, Гр. Пазарджик, Гр. Монтана, Гр. Ловеч, Гр. Кюстендил, Гр. Кърджали, Гр. Добрич, Гр. Габрово, Гр. Враца, Гр. Видин, Гр. Велико Търново, Гр. Варна, Гр. Бургас, Гр. Благоевград

Адрес:

Дата:

17.02.2020

Организация:

EU- Personal GmbH
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за EU- Personal GmbH може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ