Назад

ЕКСПЕРТ ПОДГОТОВКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Детайли

Описание

Участва в разработването и управлението на проекти, финансирани по националните, европейските и други международни програми за финансова подкрепа.Преглежда и подготвя необходимата документация по конкурсите и във връзка с подготовката и управлението на проектите.Участва в изпълнението на дейностите по тях.
Осъществява и поддържа контакти с бъдещи партньори и сътрудници за изпълнение на проекти, финансирани по различни програми на ЕС.
Изготвя работни пакети, планове за работа, финансови оценки, бизнес планове и бюджети.Изготвя доклади за мониторинг, финансови отчети и други документи, свързани с изпълнението на проекти.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Магистър

Специални умения:
Професионален опит минимум 2 години, свързан с изготвянето на проекти по национални, европейски и международни програми за финансова подкрепа /минимум 2 подготвени и/или изпълнени проекта/. Образование: Висше, минимум завършена степен Бакалавър Отлично владеене на български език - граматика и правопис.Отлично владеене на английски език - псмено и говоримо. Работа с MS Office /Word, Excel/, PDF формат и програми за презентиране. Отлично познаване на европейските програми, националното и европейско законодателство, свързано с управление на поректи, нормативните документи и административните изисквания по прилагане на програмите.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Непълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Средно управленско ниво

Категория:

Консултантски услуги

Държава:

България

Населено място:

Гр. Стара Загора, Гр. София, Гр. Пловдив, Гр. Варна, Гр. Бургас

Адрес:

Пловдив

Дата:

09.11.2021

Организация:

Институт за Технологичен Трансфер и Иновации
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Институт за Технологичен Трансфер и Иновации може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ