Назад

Специалист младши счетоводител

Детайли

Описание

Международната транспортна и логистична компания TEMPERI LOGISTICS LTD търси специалист младши счетоводител, който да работи в офиса във Варна.
Изисквания:
1. Изпълнявайте задачи за контрол на правилното поддържане на първичните документи, изразходването на парични и материални ресурси, както и счетоводството на документите и воденето на документация.
2. Познаване на счетоводната програма Office Plus.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:

Специални умения:
Работни задачи и отговорности: 1. Регистрирайте счетоводните операции в хронологичен ред. 2. Поддържайте системни счетоводни регистри за обобщаване на счетоводната информация. 3. Да контролира приходите и разходите на предприятието. 4. Участвайте в планирането на финансови дейности и изготвяйте прогнози за финансиране. 5. Изчислете данъци, държавни мита и вноски за социално осигуряване. 6. Изчислете и вземете предвид възнаграждението на работниците и служителите на предприятието и възнаграждението по гражданските договори. 7. Изчисляване и задържане на осигурителни вноски и данъчни вноски, внесени от служителите. 8. Изчислете и вземете предвид предимствата на служителите по Кодекса на труда и КСО. 9. Изгответе първични и вторични счетоводни документи и отчет за оборота. 10. Извършвайте междинно и годишно затваряне на счетоводните регистри. 11. Съставете счетоводни записи и, ако е необходимо, направете промени в тях. Изпратете SV и информация за контакт на hr.temperilogistics@gmail.com

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Трудово възнаграждение:

От 1000 до 1500 лева на месец

Категория:

Счетоводство и Одит

Държава:

България

Населено място:

Гр. Варна

Адрес:

Дата:

16.02.2022

Организация:

ТЕМПЕРИ ЛОДЖИСТИКС ЕООД
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за ТЕМПЕРИ ЛОДЖИСТИКС ЕООД може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ