Назад

Оператор call centre

Детайли

Описание

Конкорд Сейл е международна компания с дейност в повече от 7 европейски държави, има повече от 11 подразделения, а мащабът на компанията и системата за подкрепа на служителите предлагат възможности за кариера в различни области. Основната цел и мисия на нашата компания е да подобри качеството на живота на всеки. Предлаганите от нас продукти са първокласно масажно оборудване за домашна употреба, без което е невъзможно да представим живота в съвременния свят.
Задачите на операторите са да се обаждат на гостите на нашите събития и да ги информират за предстоящите мероприятия ,като няма нужда да продавате нищо по телефона.
Работния график се състои в това ,че офисът ни работи всеки ден от 8:00 до 20:00 и в този период от време си избирате часовете,в които искате да работите . Тоест сами си съставяте графика.Единственото условие е да имате поне 30 часа на седмица.
Заплащането е почасово. 7 лева на час нето.Като има три бонуси.Няма таван на бонусите.Средно един оператор получава от 1300-1500лв.
В случай, че предизвикахме интереса Ви, ще се радваме да получим Ваша актуална автобиография на мейл: concord.sale.office@concord-sale.bg или да се чуем на тел: +359877293508 .


Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Почасова

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 1300 до 1500 лева на месец

Категория:

Контакт център (call centers)

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

гр. София, p.c. 1619 р-н Витоша str. ул. Войводина могила № 52, ent. Б, ap. 11а

Дата:

09.12.2022

Организация:

Concord Sale
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Concord Sale може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ