Назад

Електротехник

Детайли

Описание

Месторабота: София, пълно работно време , пет дневна работна седмица от Понеделник до Петък, основно трудово възнаграждение от 1000 до 1200 лева
Основни задължения и отговорности:
- Отговаря за изправността, експлоатацията и поддръжката на ел.захранвания и ел.инсталациите във филиалите на Националната галерия.
- Следи за техническата изправност на ел. оборудвянето, и ел. инсталациите и своевременно отстранява повредите в Националната галерия и филиалите и.
- Участва в изграждане на вътрешни електроинсталации, , кабелни трасета, подвързване на машини и съоръжения, монтаж на осветителни тела, ключове, контакти,.
- Участва в eл.техническото обезпечаване на постоянните и временните експозиции, както и на организираните от Националната галерия мероприятия.
- Съдейства и подпомага дейността по изготвяне на документация във връзка с поддръжката и експлоатацията на ел.инсталациите в Националната галерия и филиалите и.
Изисквания за заемане на длъжността:
- Вид и равнище на образованието: средно техническо образование и правоспособност за работа с ел. техника и механотехника.
- Предимство е придобита втора квалификационна група по ел. безопасност.
- Личностни и поведенчески характеристики: Умение за работа под напрежение, високо чувство за отговорност, експедитивност, комуникативност, способност за работа в екип, прецизност, инициативност, честност и лоялност.
Всички кандидатури ще бъдат разгледани строго конфеденциално и в съответствие със ЗЗЛД. Само одобрени по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
За информация и допълнителни въпроси в работно време:
0887 887 649
s.ivanova.hr@nationalgallery.bg

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:

Образование:
Средно-специално

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:

Трудово възнаграждение:

От 1100 до 1200 лева на месец

Категория:

Поддръжка и Сервиз
Ремонт/инсталации/сервиз

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

26.05.2023

Организация:

Национална галерия
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Национална галерия може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ