Назад

Шофьор-Снабдител

Детайли

Описание

Стартинг пойнт ЕООД е утвърдена строителна компания с дългогодишен опит в сферата на строителството, архитектурата и интериорния дизайн. Ние се отличаваме с висок стандарт на работа, иновативни решения и ангажираност към качеството. От изграждането на жилищни сгради до сложни инфраструктурни проекти, нашият екип от експерти съчетава професионализъм и креативност във всичко, което прави.

Нашата мисия е да създаваме устойчиви и функционални пространства, които отговарят на нуждите на клиентите ни и подобряват качеството на живот. Стремим се към иновации и екологични решения, които допринасят за по-добро бъдеще.

Във връзка с разширяване на дейността си, нашата строителна фирма търси да назначи отговорен и мотивиран кандидат на позицията Шофьор-Снабдител.

Ако желаете да се присъедините към нашия екип от професионалисти и да станете част от успешна и динамична компания, това е възможността за вас!

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Доставка на необходимите стоки и консумативи до строителните обекти на фирмата;

Осигуряване на навременна доставка на материали до нашите обекти и офис;

Проверка на стоките преди транспортиране: Осигуряване на съответствие с поръчките по отношение на количество и качество;

Поддържане на документация за получените и доставените стоки;

Изпълнение на допълнителни задачи, свързани с длъжността и ежедневните нужди на компанията;

Поддържане на изправност и отговорност за поверените транспортни средства;

Възможност за работа в събота по график, съобразен с нуждите на компанията;

Спазване на графиците и сроковете за доставки.

Изисквания към кандидата

Езикови познания:

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:
Средно

Специални умения:
ИЗИСКВАНИЯ: Завършено средно образование; Свидетелство за управление на МПС, категория B; Отлично познаване на гр. София и умение за ориентиране в градска среда; Способност за работа както в екип, така и самостоятелно; Лоялност, отговорност и изпълнителност; Инициативност и гъвкавост при изпълнение на задачите. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Работа в утвърдена строителна фирма с екип от професионалисти с дългогодишен опит; Постоянен трудов договор и стабилни трудово-правни отношения; Конкурентно възнаграждение, съобразено с вашите умения и опит; Възможности за професионално развитие и участие в разнообразни и интересни проекти; Подкрепяща и приятна работна среда; Социални придобивки. Ако смятате, че отговаряте на изискванията и обявата представлява интерес за Вас, ще очакваме да ни изпратите подробна автобиография с приложена снимка.

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов безсрочен

Ниво в йерархията:
Неквалифициран персонал,

Категория:

Шофьори / Куриери

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

Дата:

29.08.2024

Организация:

Стартинг пойнт
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за Стартинг пойнт може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ