Назад

Български медицински сестри за Шефилд

Детайли

Описание

CAS Recruitment, със седалище в Лондон, набира спешно български медицински сестри с добри познания по английски език, които вече са получили PRN (Personal Reference Number ) и NMC LIcense или са в очакване на документите.

Работна оферта:
Медицинските сестри ще бъдат настанени и ще работят в Шефилд, по предварително договорени часове, обикновно между 40 и 60 часа на седмица.
- 26-седмичен работен договор
- заплащане: 12 лири на час за работа от понеделник до петък; 13 лири на час за нощни смени през седмицата; 14 лири на час за работа през уикендите (нощна и дневна). След успешно приключване на първите 6 месеца, заплащaнвто ще бъде увеличенo
- в края на 26-седмичния договор ще получите 2 седмици платен отпуск, на стойност до 800 лири, и допълнителен бонус от 500 лири.
- осигурено настаняване с още две други медицински сестри; седмичен наем, с всички включени сметки, между 130 и 190 лири на седмица. Възможно е сами да наемете жилище, без съдействието ни, но имайте в предвид, че за наемането на жилище във Великобритания е необходимо предоставянето на препоръки и плащане на депозит ( в някои случаи депозитът е в размер на 6-месечен наем).
- предлагаме допълнителен бонус от 200 лири, ако препоръчате други медицински сестри, които одобрим за работа. Ако познавате и други медицински сестри, които биха се заинтересували от офертата, моля насочете ги към нашия телефон или имейл за контакт
- преди започване на работа ще осигурим пълен тренинг на всички одобрени кандидати; ето защо наемаме и ново-квалифицирани медицински сестри, без опит

Изисквания:
- телефон за връзка (мобилен и стационарен), удобен час/ден за интервю
- подробно CV на английски език със Skype адрес (Europass образец в Word формат)
- диплома за придобита квалификация Медицинска сестра
- добро ниво на английски език, минимум B1/B2
- NMC лиценз (или в процес на получаване)
Преди пристигането Ви във Великобритания ще подпишете 26-седмичен работен договор и договор за наемане на жилище (по избор) също за 26 седмици. Това са стандартни документи, легално заверени и каузите в тях не подлежат на промяна. Ето защо, е необходимо да се запознаете с условията на договорите още преди да заминете. Ние ще сме в непрекъснат контакт с Вас до самото заминаване. Моля не се колебайте да се свържете с нас , ако ви е необходима допълнителна информация или помощ относно регистрационния процес за получаване на NMC. За повече информация относно кандидатcтването за NMC лиценза, моля посетете:

http://www.nmc-uk.org/
Изпратете ни Вашето СV нa: mmihaylova@casenterpriseprojects.net, за да си подсигурите интервю!

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
Без професионален опит

Образование:
Средно-специално

Профил:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Постоянна

Договор:
Трудов срочен

Ниво в йерархията:
Експертен персонал без ръководни функции

Категория:

Здравеопазване
Работа в чужбина
Медицина
Социални дейности

Държава:

България

Населено място:

Гр. Sheffield

Адрес:

Дата:

20.08.2014

Организация:

CAS Enterprise Projects LTD
Фирма/Организация - Директно търсеща служители

Детайли за организацията:

Повече информация за CAS Enterprise Projects LTD може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ