Назад

Социална асистентка за Англия

Детайли

Описание

Английски партньор на „ United Partners HR “ търси социална асистентка за краткосрочен ангажимент за обгрижване за възрастнa госпожа (дневна /нощна смяна) в Lightcliffe (близо до Halifax), АНГЛИЯ.

• Период на заетост: един месец

• За клиента: Мила възрастната дама (бивша балерина) на 92 г. с деменция, на легло, със сърдечни проблеми, трудност при концентрация и състояния на тревожност. Понякога е неспокойна и дезориентирана към време, място и хора.

• Задължения на кандидата за работа в Англия: Изисква се помощ при преобличане, лична хигиена, смяна на памперси, разходки и компания, даване на лекарства, приготвяне на храни и напитки и поддържане на домакинството (готвене, чистене, пазаруване, пране и грижа за две котки, които пациентката обожава).

• Изисквания към кандидата: Да е дипломатична и мила социална асистентка с опит, да може да готви и да има много добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води ежедневна писмена документация.

БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!!!

За повече информация ще се радваме да се свържете се с Татяна Йорданова на тел. 0877215988, Skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка на t.yordanova@unitedpartnershr.eu

Изисквания към кандидата

Езикови познания:
Английски език

Трудов опит:
С професионален опит от 1 - 3г.

Образование:

Ние предлагаме

Вид заетост:
Пълен работен ден

Срок на заетост:
Сезонна

Договор:
Друг

Ниво в йерархията:

Категория:

Здравеопазване
Социални дейности
Медицински сестри

Държава:

България

Населено място:

Гр. София

Адрес:

София, бул. Александър Стамболийски 142

Дата:

04.12.2017

Организация:

United Partners HR
Агенция за подбор на персонал

Детайли за организацията:

Повече информация за United Partners HR може да получите ТУК

КАНДИДАТСТВАЙ